Ja må hon leeva

hej alla underbara människor! Nu kommer jag att skriva ännu ett sånt där jättetrist inlägg där jag berättar vad jag gjorde i gårdagen, bara för att fylla ut bloggen med lite text. Hade en trevlig myskväll med en tre fjärdedelar av familjen (den sista fjärdedelen var på fest), såg på bumbibjörnarna, vänner och mupparna. En riktig klassisk kväll haha.
Idag fyller mammssing år och har därför proppat i mig minst jättemycket kallorier redan när bara hälften av dagen har gått! och ska senare ikväll gå på kosert med en gubbe som heter robert broberg, om ni inte vet vem det är så klicka här. En helt skjukt knäpp gubbe asså..
Ehhm det här inlägget blev tråkigare än jag hade trott tror jag för jag måste sluta nu men;
Ha det gott potatiskompott!

Poesi

Rosor är röda
Violer är blå
Du är dum i huvet
Snälla förstå

/Desiree


Hissa/Dissa?



Den är lite för spejsad för att ha i skolan men jag älskar den ändå.
Och bara så ni vet så är den rosa i verkligheten, soo what do you think ha?

Underhållning i högsta grad



Igga videon låten äger!

Älskar



Tänker bara på en person när jag hör låten<33

potatismosochpastamedketchup

Skola igen, allt är som vanligt.. Vaknar tidigt, ser ut som ett vrak. Cyklar i all hets till den första lektionen. Hoppas att bli sedd av.. en person och försöker att ignorera dom avskyvärda blickar i korridoren som får en att vilja krympa ihop till ett litet dammkorn. Man kommer hem, äter, sover och så håller det på!
Har nu ändrat min bakgrund till en mer läslig variant, även om jag digga den andra mera. Och kära läsare ni får förlåta mig för min oroväckande frånvaro på bloggen jag har haft fullt upp liksom. Jag ska verkligen försöka förbättra bloggen, lägga in bilder, skriva ofta och typ sånt.
Soooo ha det gött morött


RSS 2.0