Go your own way

Måste man vara som ni för att bli nåt?? Nej ni bryr er inte alls vad andra säger, visst. Ni har bara samma kläder från gina som alla andra på skolan har och ni älskar alla era kompisar och säger det bara fleera gånger om dan och säger; "puuwws", "krrammiz", "gummssan å älwwssakar dig det var ju såå länge sen vi sågs! måste vart typ flera minuuter sen! OMG".
Haha, tar hellre livet av mig än å hålla på sådär! Trodde inte det skulle bli såhär, asså vad har hänt med er? Är ni verkligen så himla osäkra?
Ni måste verkligen se den här videon annars missar ni nåt. Så j*vla skön är hon! Önskar jag hade gjort den själv. :) Jag säger bara;

GO YOUR OWN WAY!

FAN

Alla sa det. Jag kunde inte tro det, jag ville inte tro det. Men den jävla, f*cking sanningen visade sig vara sann. 

80's, Wohoo!



haha världens tråkigaste "musikvideo", så gör nånting annat medans ni lyssnar.

Poesi

←♥×Ì◊€Ε≈−³&∏ΣÍΓÛœ↓♣ãçβõ♦




Det är så jag känner just nu

Kuckelliku

mmwhaa



Haha nu kanske ni tror att jag är nån himmla udda typ som blir kär i en sportsnubbe, men det stämmer inte. Eehhmm dom som brukar läsa denna blogg vilket är mina kompisar, d.v.s typ tre pers (och med det menar jag inte att jag har lite kompisar utan att dom är dom enda som har blogg.-onödig fakta där känner jag), förstår vad jag menar. Och denne man jag syftar på är absolut inte min stora kärlek utan bara en njutning för ögat, haha.

Buss å kran /desiee


Svampbob

Hade en igår en helt underbar dag tillsammas med syrran på liseberg. Tog några bilder som jag tänker dela med mig av till dom jag älskar mest! Haha skojja lite fjortisvarning där. B)












Alavjualavjualvjuo


RSS 2.0